Informovanost rodičů a jejich spolupráce v problematice logopedické prevence - Másilková, Marcela (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá problematikou informovanosti rodičů a jejich spoluprací s mateřskou školou v oblasti logopedické prevence. Zjišťuje hodnocení mateřské školy rodiči, jejich zájem o získávání informací a ochotu spolupracovat v péči o řeč. Dále se zabývá vývojem řeči, podporou logopedické prevence a předcházením narušení komunikačních schopností. Na základě dotazníkového šetření uvádí praktické návrhy řešení této problematiky.
Parents Awareness and Cooperation in Preventing Speech Problems
Keywords: logopedická prevence; vývoj řeči; narušená komunikační schopnost; speech disorder prevention; speech development; communication disorder