Rozšíření produktu dětských lázní Kynžvart pro segment dospělých účastníků cestovního ruchu - Zívalová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem předložené práce je specifikace produktu dětské lázeňské léčebny v Lázních Kynžvart. Práce se také zabývá komparací s produkty ostatních lázeňských zařízení pro stanovený segment klientů. Na základě průzkumů autor navrhne doporučení pro možnost dalšího rozvoje lázní Kynžvart pro segment dospělých účastníků cestovního ruchu. Práce byla postavena na hloubkovém studiu odborné literatury, situační analýze, dotazníkovém šetření, řízených rozhovorech, analýze současného rozvoje lázní, analýze současného produktu zkoumaných lázní a možnosti jeho rozvoje. Významnou součástí práce bylo zjišťování potřeb a přání zákazníků, které proběhlo pomocí dotazníkového šetření. Společně s dotazníkovým šetřením autor provedl řízené rozhovory s managementem lázní, jejich zaměstnanci a místní samosprávou. Na základě zjištěných výsledků se navrhne možnost diverzifikace služeb pro dospělé účastníky cestovního ruchu.
Product expansion of children's spa Kynžvart for segment of mature tourism participants
Keywords: produkt; lázeňské služby; klient; cestovní ruch; potřeby; volnočasové aktivity; město Lázně Kynžvart; product; spa services; client; tourism; needs; leisure activities; town Lázně Kynžvart