Vodní sporty na Třeboňsku a jejich vliv na rozvoj cestovního ruchu - Gardavský, Petr (Jihočeská univerzita, 2007)
Analýza současné situace s rozvojem vodních sportů na Třeboňsku. Rozdělení a klasifikace vodních sportů a další možnosti rozvoje.
Water sports in Třeboň region and their influence on development of tourism
Keywords: Vodní sporty; region; řeka; služby; ubytování.; Watter sports; region; riwer; services; accommodation.