Analýza nabídky biopotravin ve stravování mimo domov - Jedličková, Klára (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce je provedení anylýzy nabídky biopotravin ve stravování mimo domov. Veškeré informace byly získány dotazováním, následně zpracovány a vyhodnoceny. Na závěr jsem navrhla několik řešení na zlepšení situace.
Analysis of the Supply of Biofood in Outdoor Boarding
Keywords: analýza trhu; biopotraviny; nabídka biopotravin; marketingový výzkum; veřejné stravování; market analysis; biofood; supply of biofood; marketing research; outdoor boarding