Motivace a hodnocení pracovníků ve vybraném podniku - Malá, Kamila (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem diplomové práce bylo zjistit, jaká je motivace pracovníků, jak podnik zajišťuje a podporuje motivaci pracovníků, a jak je hodnotí. Provedla jsem analýzu současného systému hodnocení pracovníků vzhledem k jejich motivaci. Pro analýzu jsem vytvořila dotazník na základě literárního přehledu. V závěrečné části jsem navrhla nový systém hodnocení pracovníků a plán profesního rozvoje.
Motivation and assessment of employees in chosen firm
Keywords: hodnocení; komunikace; motivace; vzdělávání; assessment; communication; education; motivation