Skríninky cystické fibrózy - Kapusta, Luboš (Jihočeská univerzita, 2009)
Byla provedena literární rešerše na téma skrínink cystické fibrózy (CF), zaměřená na dva základní typy populačního skríninku cystické fibrózy.
Cystic fibrosis screenings
Keywords: cystická fibróza; skrínink přenašečů; novorozenecký skrínink; cystic fibrosis; newborn screening; population screening