Produkt cestovního ruchu v informačním centru Strakonice - Brůžková, Edita (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce se zabývá analýzou turistických cílů ve Strakonicích a analýzou vybraných služeb cestovního ruchu. Na základě marketingového výzkumu v Městském informačním centru Strakonice byl navržen nový produkt pro vybraný segment turistů.
A product of tourism in the tourist infocentre Strakonice
Keywords: cestovní ruch; turistické atraktivity; marketingový výzkum; turistické informační centrum; produkt cestovního ruchu; tourism; tourist attractivities; marketing research; tourist infocentre; product of tourism