Nákupní chování v oblasti internetového nákupu potravin - Pincová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem diplomové práce je na základě provedeného výzkumu navrhnout postup pro vybraný internetový obchod s potravinami. Pro tuto práci byl vybrán internetový obchod s potravinami Plná taška, který působí v Jižních Čechách. Teoretická část se zabývá problematikou e-commerce a dále problematikou internetového prodeje potravin. Praktická část obsahuje analýzu nákupního chování v oblasti internetového nákupu potravin. Pro získání potřebných dat byla použita metoda dotazníkového šetření. Na základě výsledků dotazníkového šetření byly stanoveny konkrétní návrhy a doporučení.
Buying behaviour in the field of the internet purchase of food
Keywords: online; nákup potravin; nákupní chování; povědomí; online; purchase of food; buying behaviour; awareness