Infrastruktura podniků ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti DSO Severní Písecko - Fořtová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce analyzuje infrastrukturu podniků ubytovacích a stravovacích služeb ve vybraném území a definuje možnosti dalšího rozvoje zkoumaných podniků ve vybrané oblasti mikroregionu DSO Severní Písecko na základě vyjádření podnikatelů a dalších subjektů věnujících se zkoumaným službám a rozvoji vybraného území.
The Infrastructure of business of accommodation and catering services in DSO Severní Písecko
Keywords: ubytovací služby; stravovací služby; infrastruktura; podnik; mikroregion; cestovní ruch; accommodation; catering services; infrastructure; business; microregion; tourism