Uplatnění absolventů oboru Sociální a charitativní práce Teologické fakulty na trhu práce - Návarová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem mé bakalářské práce je popsat možnosti uplatnění absolventů Teologické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích oboru Sociální a charitativní práce na pracovním trhu. K nastínění těchto možností jsem v teoretické části využila např. projektu, který zjišťoval strukturu zaměstnanosti národního hospodářství anebo studie zabývající se tím, co lidi motivuje při výběru studijního oboru. Má práce je obohacena výzkumně, neboť jsem se snažila zjistit přesný počet absolventů oboru Sociální a charitativní práce na Teologické fakultě, kteří přímo v uvedeném oboru pracují a věnují se mu jako své profesi, viz cíl výzkumu.
Labour market results of graduates in social and charitable work of the Theological Faculty
Keywords: sociální práce; vzdělání v sociální práci; uplatnění absolventů; graduate job market; social work education; social work