ANALÝZA ŽIVOTNÍCH PROJEVŮ U STÁDA KOZ - Langová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2011)
Sledování byla zaměřená, jak na základní kategorie chování, tak i na mateřské chování. Dále byly podchyceny ukazatele mléčné užitkovosti koz a ukazatele růstu kůzlat do 30 dnů (58 ks).
ANALYSES OF VITAL SIGNS IN A HERB OF GOATS
Keywords: chov koz; etologie; mateřské chování; produkce mléka; hmotnost kůzlat; goat breeding; ethology; maternity behaviour; milk production; weight of goatlings