Tvorba komplexního systému logistického řízení stavby hotelu - Novák, Martin (Jihočeská univerzita, 2013)
Autor v práci provádí logistickou optimalizaci zajištění zdrojů pro výstavbu hotelového komplexu v zemi Monte Negro (Černá Hora). Jednotlivé finanční, lidské a materiální zdroje jsou nejprve analyzovány a následně je provedeno vyhodnocení nejvhodnějších alternativ jejich pořízení s důrazem na optimalizaci logistických nákladů. Práce zároveň stanovuje časový rámec realizaci celého projektu včetně předpokládaných nákladů na realizaci projektu a výsledků hospodaření komplexu po jeho uvedení do provozu.
CREATION OF A COMPREHENSIVE SYSTEM OF LOGISTICS MANAGEMENT IN PROCESSES OF BUILDING A HOTEL FACILITY
Keywords: Logistika; řízení zásob; přeprava; časové řízení projektu; rozpočetnictví; Logistics; resource management; transportation; time planning; budgeting