Marketing ve svatební fotografii - Tvaroh, Jiří (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce analyzuje trh fotografování svateb - potřeby a strukturu zákazníků. Volbu vhodných nástrojů komunikačního mixu se zaměřením na web 2.0 a zhodnocení výsledků. Vše na konkrétním příkladě.
Marketing in wedding photography
Keywords: Využití marketingových nástrojů; svatební fotograf; marketing služeb; marketingový výzkum; sociální sítě; Facebook; blog; webové stránky; Using marketing tools; wedding photographer; marketing services; marketing research; social networks; Facebook; Blog; website