Tvorba nabídky pro mladé lidi - Plachová, Petra (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce se zabývá cestovním ruchem mladých lidí v Jihočeském kraji. Práce obsahuje analýzu jak primární, tak sekundární nabídky cestovního ruchu v kraji. Na základě zjištěných poznatků z marketingového výzkumu přichází s návrhem nového produktu zaměřeného na mladé účastníky cestovního ruchu.
Creation of supply for young people
Keywords: Cestovní ruch; mladí lidé; primární nabídka; sekundární nabídka; marketingový výzkum; produkt cestovního ruchu.; Tourism; young people; primary offer; secondary offer; marketing research; tourism product.