ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ VYTVÁŘENÍ ŘETĚZCŮ A SÍTÍ PODNIKATELSKÝCH SUBJEKTŮ - Choboda, Pavel (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato práce se zabývá možnostmi řešení problémů vytváření řetězců v České republice. Zaměřuje se především na malé a střední podniky, jejichž fungování je pro ekonomiku nezbytné.
SOLVING PROBLEMS OF CREATION OF BUSINESS NETWORKS
Keywords: Kooperace; malé a střední podniky; franchising; Cooperation; small and middle enterprises; franchising