Prostředí cestovního ruchu - Švarcová, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce se zabývá oblastí Horšovskotýnska a cestovním ruchem v této oblasti. Cílem práce bylo zhodnotit stav cestovního ruchu v této oblasti a vytvořit návrh, který by zde zlepšil situaci. Návrhem se stala cyklistická trasa.
Tourism trade and its environment
Prostředí cestovního ruchu
Keywords: Cestovní ruch; turista; turistický region; cyklistická trasa; situační analýza.; Tourism; tourist; tourist region; cycling trace; situation analysis