Tradice a zvyklosti jako udržitelný produkt cestovního ruchu - Kudrličková, Martina (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato diplomová práce, která nese název Tradice a zvyklosti jako udržitelný produkt cestovního ruchu, se věnuje analýze nabídky tradic na Českobudějovicku, blíže se pak zaměřuje na tradici rybářství a rybníkářství. Podrobněji se zaměřuje na producenty a navrhuje udržitelný produkt cestovního ruchu. Cílem práce je na základě analýzy nabídky tradicí a zvyklostí navrhnout udržitelný produkt cestovního ruchu ve zvolené destinaci Českobudějovicko s vyjádřením ekonomických impaktů. Parciálním cílem je analyzovat nabídku producentů v oblasti rybářství a rybníkářství v propojení na využití v cestovním ruchu.
Traditions and habits as a sustainable product of tourism
Keywords: udržitelný produkt; cestovní ruch; ekonomické impakty; tradice; sustainable tourism product; tourism; economical impacts; traditions