Mezidruhová agrese šoupálka dlouhoprstého (Certhia familiaris) a šoupálka krátkoprstého (Certhia brachydactyla). - Mrázová, Anna (Jihočeská univerzita, 2015)
Mezidruhová agrese je často studovaný fenomén v rámci pěvců, nicméně je nedostatečně a kuse sumarizována. Ve své bakalářské práci jsem se pokusila tento fenomén sumarizovat a objasnit v rámci rodu Certhia.
Interspecific agression of the common treecreeper (Certhia familiaris) and short-toed treecreeper (Certhia brachydactyla).
Keywords: šoupálek; agrese; interakce; treecreeper; agression; interaction