Příprava podkladů pro e-learning fyzikálních praktik - Proll, Jan (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této bakalářské práce je zpracování témat fyzikálních praktik III. kmity, optika, vlnění, která jsou součástí výuky na PF JU katedry fyziky, do elektronické podoby, s cílem usnadnit přípravu studentů na tato fyzikální praktika. Stěžejními částmi práce jsou optika, kmity a vlnění. Smyslem praktik samotných je hlubší porozumění fyzikálním jevům s nimiž se mohou studenti setkat v praktickém životě.
E-learning of physical laboratory - introductory and tutorial work