Riboswitch jako všestranný kontrolní element genové exprese - Procházková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2008)
Byla provedena literární rešerše na téma riboswitch. Práce je zaměřena na devět zákadních skupin regulačního systému "riboswitch" a dvě skupiny syntetických aptamerů
Riboswitch as a versatile gene control element
Keywords: riboswitch; aptamer; rešerše; RNA; riboswitch; aptamer; background research; RNA