Odkrytí příležitostí a hrozeb pro vybranou firmu - Kutheilová, Adéla (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem diplomové práce bylo stanovit příležitosti a ohrožení pro vybranou firmu a navrhnout firmě využití zjištěných informací. V praktické části práce byla provedena marketingová situační analýza vybrané firmy, která analyzuje vnější i vnitřní prostředí firmy. Zjištěné poznatky byly shrnuty a vyhodnoceny formou SWOT analýzy. SWOT analýza odkryla silné a slabé stránky podniku, jeho příležitosti a ohrožení. Na závěr byl vypracován návrh na využití zjištěných informací.
Uncovering opportunities and threats for the selected company
Keywords: marketing; marketingové prostředí; marketingová situační analýza; vnější prostředí; vnitřní prostředí; SWOT analýza; marketing; marketing environment; marketing situational analysis; external environment; internal environment; SWOT analysis