Motivace zaměstnanců ve vybrané organizaci - Pešíková, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2019)
Tato práce vysvětluje, jak je motivace zaměstnanců velmi důležitou součástí dobře fungující organizace a potíže s nalezením správného motivačního programu. Hlavním cílem této práce je analyzovat systém motivace a stimulace zaměstnanců ve vybrané organizaci. To je dáno dotazníky,které jsou vyplněny zaměstnanci vybrané organizace. Poté práce porovnává výsledky dotazníků s rozhovorem s vedením organizace. Nakonec jsou výsledky zhodnoceny a doporučeny návrhy na zlepšení.
Motivation of Employees in Selected Organizations
Keywords: motivace; stimulace; zaměstnanecké benefity; management; dotazníkový výzkum; motivation; stimulation; employee benefits; management; questionnaire survey