Sociální zabezpečení osob se zrakovým postižením - Müller, Marek (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce je přinést informace o systému sociálního zabezpečení osob se zrakovým postižením. Téma bylo vybráno pro jeho zajímavost a blízkost k osobě autora, který trpí od narození nevidomostí. Práce se zabývá analýzou sociálních dávek, které mohou významně ovlivnit integraci těchto osob.
Social security persons
Keywords: dávky sociálního zabezpečení; sociální události; osoba se zrakovým postižením; kompenzační pomůcky; Benefits of social security; social events; person with visual impaiment; compenstarory equipment