Destinace Posázaví na trhu cestovního ruchu - Kováčová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této práce bylo zhodnocení primární a sekundární nabídky destinace Posázaví na základě situační analýzy, identifikace konkurenčních destinací, zjištění vnímání destinace a následné určení pozice destinace na trhu cestovního ruchu.Na základě analýze silných a slabých stránek byla identifikována konkurenční výhoda a dále byl navrhnut způsob jejího prosazování.
Destination of the Sázava River on the Tourism Market
Keywords: Cestovní ruch; Trh cestovního ruchu; Destinace cestovního ruchu; Primární nabídka destinace; Sekundární nabídka destinace; Vnímání; Tourism; Tourism market; Tourism destination; Primary tourism offer; Secondary tourism offer; Perception