Měření, simulace a výpočet hydraulických veličin čerpadlového modulu - Marhoun, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2010)
V práci je popisována simulace chování systému nádržového čerpadlového modulu v závislosti na vlastnostech použitých komponent, funkční zkoušky čerpadlového modulu a zhodnocení využití takové simulace. Obecně se práce zabývá využitím měřící a výpočetní techniky při vývoji výrobků v automobilovém průmyslu. Popisuje využití CAD/CAE systémů, obsahuje přehled zkratek využívaných v této oblasti techniky a přehled doporučených internetových zdrojů.
Measurement, simulation and calculation of hydraulic quantities of a pump modul
Keywords: Simulace; CAD; CAE; Simulation; CAD; CAE