Návrh projektu rozvoje loveckého cestovního ruchu - Kroupová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem diplomové práce je navrhnout projekt rozvoje loveckého cestovního ruchu. Projekt je situován v mikroregionu Strakonicka, který se vyznačuje relativně zdravým a nepoškozeným životním prostředím. Návrh projektu využívá přirozeného potenciálu a nabídky krajiny a je především zaměřen na zvýšení povědomí účastníků cestovního ruchu o myslivosti a loveckém cestovním ruchu jako součásti krajiny a kultury.
The proposal of hunting tourism development project
Keywords: Cestovní ruch; lovecký cestovní ruch; myslivost; marketing a management cestovního ruchu; projektový management; projekt.; Tourism; hunting tourism; marketing and management of tourism; project management; Pproject.