Prostorové zobrazování - software - Žaludová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá prostorovým zobrazováním. Snaží se popsat a zároveň porovnat v současnosti nejvíce používaný software pro 3D zobrazování a stanovit metriku/kritéria hodnocení pro kategorizaci.
3D displaying software
Keywords: 3D grafika; software; editor; vizualizace; simulace; porovnání; 3D graphic; software; editor; visualization; simulation; comparison