Výukové materiály pro prevenci nežádoucích e-jevů působících na děti ve školách i domácím prostředí - Kopecký, Jan (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem práce je provedení analýzy negativních vlivů působících na děti ve školách i domácím prostředí pomocí dotazníkového šetření. Dále pak zhotovení prezentací na nejčastěji se vyskytující negativní vlivy na internetu, jenž působí na děti. Prezentace budou obsahovat názorné ukázky problematiky. Dále také vizualizace výsledků šetření, statistické zpracování a analýzy zjištěných dat, formulace a ověření hypotéz.
Educational Materials for Prevention of Undesirable e-Phenomena Affecting Children at School and Even Home
Keywords: internet; komunikace; bezpečný; kyberšika; sexting; kybergroomin; stalking; pachatel; oběť; Internet; communications; safety; cyberbullying; sexting; cybergrooming; stalking; perpetrator; victim