Marketingová komunikace ve vybraném podniku - Chládek, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce je zaměřená na analýzu vybraných nástrojů marketingové komunikace a jejich zhodnocení ve vybraném podniku.
Marketing communication in selected enterprise
Keywords: marketing; komunikace; mix; AIESEC; nástroje; komunikační mix; vztahy s veřejností; podpora prodeje; přímý marketing; reklama; strategie; indikátory; výkon; hodnocení; marketing; communication; mix; AIESEC; instruments; communication mix; analysis; public relations; sales promotion; direct marketing; advertising; strategy; indicators; performance; evaluation