Tvorba business plánu a návrh jeho využití v podnikání - Hrabáčová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato diplomová práce se zabývá tvorbou business plánu a jeho návrhu pro využití v podnikání. Pomocí teoretických poznatků byl podnikatelský plán zpracován pro konkrétní projekt Miss Jihočeské univerzity.
Business plan creation and proposal of its practical usage in entrepreneurship
Keywords: podnikatelský plán; business model; SWOT analýza; zákazníci; událost; Jihočeská univerzita; business plan; business model; SWOT analysis; customers; event; University of South Bohemia