Novostavba zemědělského objektu - kravín - Kohout, Daniel (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem bakalářské práce je zpracování zjednodušené dokumentace pro stavební povolení novostavby zemědělského objektu kravína, a to na reálné parcele vycházející z porozumění obecným zásadám a principům navrhování těchto staveb. Pro vypracování je třeba intenzivně pracovat s mapovými podklady, zhotovit technickou a výkresovou dokumentaci, jednat v souladu s platnými právními předpisy, provést místní šetření a zohlednit další potřebné reálie. První část práce se zabývá historickým vývojem zemědělských staveb, na který navazuje část druhá vycházející z těchto poznatků a uvádí aktuální náležitosti řešené před zahájením samotné stavby objektu.
New agricultural building - cowshed
Keywords: kravín; novostavba; návrh; stavby; zemědělský; objekt; zemědělská; stavba; projekt; skot; kráva; cowshed; new; building; plan; agricultural; project; cattle; cow