Dusík ve výživě a hnojení vybrané odrůdy brambor - Svoboda, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá reakcí odrůdy bramboru Princess na různou úroveň hnojení. Cílem bylo porovnat vliv samotného dusíku a jeho kombinace s fosforem a draslíkem na výnos hlíz a jeho složení, obsah sušiny a škrobu.
The nitrogen in nutrition and fertilization of selected potato variety
Keywords: Brambory; Princess; dusík; fosfor; draslík; výnos; obsah sušiny a škrobu; Potatoes; Princess; nitrogen; phosphorus; potassium; yield; starch content and dry matter content