Investiční příležitosti v ČR - Dokulilová, Jana (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato bakalářská práce pojednává o možnostech investování drobného investora v rámci jedné finanční skupiny v České republice. Práce se skládá ze 3 částí. V první je popsána charakteristika produktů a investiční strategie, které jsou pro drobného investora dostupné na českém trhu. V další části jsem se zabývala analýzou konkrétních produktů, které jsou nabízeny ve vybrané finanční skupině Československá obchodní banka. Je zde stručná charakteristika banky a produktů, včetně jejich podmínek, které banka nabízí. Na základě analýzy jsou v další části produkty porovnány a vyhodnoceny z hlediska výhodnosti. Podle výsledků je navrženo určité doporučení pro budoucího investora.
The Investment Options for an Individual Investor
Keywords: Investor Termínovaný vklad Stavební spoření Životní připojištění Podílové fondy; Investor Time Deposit Building Savings Life Insurance Shares Funds