Obezita a její vliv na průběh těhotenství - Klinerová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce je zaměžená na to, jaký vliv má obezita na těhotenství. Zabývá se nemocemi, které vznikají v důsledku obezity, správnou výživou, prevencí.
Obesity and her influence over pregnancy
Keywords: Obezita; Prevence; Výživa; Životospráva; Body mass index; Hmotnostní přírůstek; Obesity; prevention; sustenance; way of living; body mass index; increase of weight