Využití marketingových nástrojů v maloobchodní jednotce Gastro - Bajtová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mé bakalářské práce je vyhodnocení současného využívání marketingových nástrojů v maloobchodní jednotce Gastro a navržení takových opatření, která by zvýšila tržby a zisk a přispěla ke zvýšení konkurenceschopnosti firmy. Provedla jsem dva marketingové výzkumy. Jeden byl určen pro zákazníky a druhý pro spotřebitele (potenciální zákazníky) prodejny Gastro. Na základě zjištěných údajů a informací získaných pozorováním a rozhovory s majiteli podniku jsem navrhla opatření, které se týká svačin pro školáky, toto opatření jsem ekonomicky zhodnotila.
Application of marketing instruments in the retail subject Gastro
Keywords: retailing; marketing; marketingové nástroje; marketingový výzkum; retailing; marketing; marketing instruments; marketing research