Použití mobilních zařízení pro vzdělávání - Hošna, Josef (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem mé práce je zpracovat problematiku programovani výukových Java aplikací pro mobilní telefony. Toto programovaní bude odlišné od standartní Javy pro specificke pozadavky aplikací kvůli kompatibilite a rozdili mezi jednotlivými zařízeními. Práce obsahuje (bude obsahovat) ukázkovou aplikaci, s podrobným průvodcem jak tuto aplikaci naprogramovat krok po kroku.
Application of mobile devices in education
Keywords: m-Learning; Java; vzdělávání; m-Learning; Java; education