"BREXIT" and Northern Ireland: What Are the Possible Implications? - Volf, Filip (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem této práce je popis současné otázky Brexitu a jeho poteciálních ekonomických, politických a kulturních dopadů na Severní Irsko se zvláštním zřetelem na budoucnost hranice mezi Severním Irskem a Irskou republikou stejně jako dopady na Irský mírový proces.
"BREXIT" and Northern Ireland: What Are the Possible Implications?
BREXIT a Severní Irsko: Jaké jsou možné důsledky?
Keywords: Brexit; Severní Irsko; Irsko; Evropská unie; Spojené království; BREXIT; Northern Ireland; Ireland; the European Union; the United Kingdom