Popis programu CSE HTML Validator a oficiální webové stránky obce Budkov - Maronová, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem práce je seznámit ostatní uživatele s programem CSE HTML Validator, který slouží k validaci (kontrole) zdrojových kódů webových stránek. A vytvořit oficiální webové stránky obce Budkov.
WWW presentation of the Budkov village, CSE Validator Pro
Keywords: Validace; Validate