Kněží Georgese Bernanose - Cimpová, Jana (Jihočeská univerzita, 2006)
Diplomová práce analyzuje postavy kněží ve vybraných dílech francouzského autora George Bernanose jehož dílo se řadí do katolické literatury, moderního proudu inspirovaného katolickou doktrínou.
Georges Bernanos and his rendering of priests
Les pretres de Georges Bernanos
Keywords: postavy kněží; George Bernanos; the personages of priests; Georges Bernanos