Kompletní reklamní portfolio pro střední a malou společnost. - Vaněk, Pavel (Jihočeská univerzita, 2008)
V diplomové práci budu sestavovat reklamní portfolio pro středně velkou společnost. Tento soubor materiálů bude vyhotoven v praktickém provedení a uveřejněn v přílohách mé práce. Celá tvůrčí a odborná práce bude do velké míry podléhat požadavkům zákazníka a pochopitelně částečně i jeho vkusu. K provádění prací budu přistupovat s přihlédnutím spíše k funkční než k umělecké stránce díla, protože jde o ryze funkční reklamní a propagační materiály. V mé práci, zvláště v její teoretické části, půjde o funkční a umělecký rozbor postupů práce. Zároveň se pokusím i o konkrétní náhled z pohledu reklamního marketingu a finanční náročnosti jednotlivých projektů. Zároveň chci popisovat, nejen teoretické postupy práce, ale především své autentické postupy a úvahy, samozřejmě s ohledem na nedotknutelnost svého know-how a know-how dané společnosti. V práci se chci rovněž zmínit i o komplikacích a problémech, které se během její praktické aplikace vyskytly.
Complete advertising portfolio for medium and small company
Keywords: logo; vizitka; razítko; reklama; portfolio; internet; katalog; leták; advertising; portfolio; company