Spotřební chování na trhu s kávou - Vacková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat spotřební chování na trhu s kávou, jaký způsob přípravy kávy spotřebitelé preferují, faktory důležité při výběru kávy. Nejprve byla získána sekundární data z odborné literatury. Poté byl prováděn kvantitativní výzkum formou dotazníkového šetření. Na základě provedeného výzkumu byla navržena konkrétní doporučení na zlepšení marketingových nástrojů, ve firmě TH Kaffee.
Consumer behaviour on a coffee market
Keywords: spotřební chování; marketing; káva; spotřebitelský výzkum; doporučení; consumer behaviour; marketing; coffee; consumer research; recommendation