Manažerské kompetence - Dušková, Martina (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce bylo analyzovat a definovat klíčové manažerské kompetence a změřit je a vyhodnotit s následným popsáním stávající úrovně managementu. V první části práce je analyzována odborná literatura týkající se tématu kompetencí potřebných pro manažery a jejich rozvíjení. Pro druhou část práce je užito dotazníkové šetření.Výsledky jsou roztříděny do čtyř skupin a pro každou z nich jsou stanoveny návrhy dalšího rozvoje.
Managerial competence
Keywords: manažer; management; klíčové kompetence; rozvoj; manager; management; key competencies; development