Podpora vnitrofiremní komunikace - Jíša, Jan (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce se zabývá pojmem vnitrofiremní komunikace, nástroji, technikami a postupy v ní používanými, podává přehled o technologiích používaných v organizacích s prostorovým oddělením zaměstnanců a rovněž představuje návrh řešení, které bude sloužit jako nástroj pro podporu vnitrofiremní komunikace ve vybrané organizaci.
Support of company internal communication
Keywords: vnitrofiremní komunikace; postupy a techniky v komunikaci; nástroje pro vnitrofiremní komunikaci; company internal communication; practices and techniques in communication; tools for company internal communication