Informační centra na Táborsku a jejich vliv na propagaci regionu - Martínková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce je zaměřena na téma ?Informační centra na Táborsku a jejich vliv na propagaci regionu?. Zabývá se problematikou informačních center a jejich marketingu. Práce je strukturována do dvou základních částí. V první části píši obecně o turistických informačních centrech, zejména o jejich charakteristikách a funkcích. Další kapitoly popisují atraktivity cestovního ruchu v regionu. Zahrnují historické a přírodní památky, kulturní událost, zábavní zařízení, aktivní dovolenou a především obecnou charakteristiku Táborska. Druhá část je zaměřena na konkrétní infocentra na Táborsku. Jedná se o infocentra v Táboře, Soběslavi, Veselí nad Lužnicí, Chýnově a v Bechyni. Tato část obsahuje mimo jiné také analýzu informačních středisek. Práce nahlíží do aktivit a propagace jednotlivých infocenter v regionu Táborska a jejich význam pro další rozvoj cestovního ruchu na Táborsku. Na závěr práce jsem na základě analýz navrhla možná řešení a zlepšení pro infocentra, potažmo pro region.
Information centres in Tábor area and their impact on the promotion of region