Problematika kompetencí pracovníků nízkoprahových zařízení pro děti a mládež. - Kocourek, Jiří (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce "Problematika kompetencí pracovníků nízkoprahových zařízení pro děti a mládež" charakterizuje profesní a osobností kompetence pracovníků nízkoprahových zařízení pro děti a mládež (NZDM) a popisuje, jaké kompetence reálně uplatňují ve své práci a jaké širší (sociální, hodnotové a motivační) faktory charakterizují osoby, které se v této oblasti společenské praxe profesně realizují. Poznatky je možné doporučit pro využití při výběrových řízení a hledání nových zaměstnanců a ke zkvalitnění nabídky vzdělávání pro pracovníky NZDM.
The staff competency issue in low-threshold facilities for children and youth.
Keywords: Nízkoprahový; nízkoprahové zařízení pro děti a mládež; kompetence osobnostní; kompetence profesní ? odborné.; Low-threshold; low-threshold facilities for children and youth; personal competence; professional competence.