Návrh a vytvoření kondičního výukového programu pro mládež v "In-line bruslení" - Klíma, Miloslav (Jihočeská univerzita, 2017)
Úkolem této bakalářské práce je navrhnout a vytvořit kondiční výukový program pro děti a mládež v in-line bruslení. V úvodní části práce jsou zpracovány poznatky a informace z odborné literatury, které byly následně využity pro tvorbu kondičního výukového programu. Teoretická část práce se věnuje sportovního tréninku, jednotlivým složkám kondiční přípravy a zásadám sportovní přípravy dětí a dorostu. Kondiční výukový program je sestavený pro potřeby dětí a mládeže. Program byl aplikován u skupiny starších žáku hráčů ledního hokeje, jako kondiční příprava na in-line bruslích. Cílem programu je zlepšení sportovní výkonnosti a obecné vytrvalosti.
Design and creation of fitness tutorial for children in the "In-line skating"
Keywords: in-line bruslení; výukový program; kondiční příprava; sportovní trénink; děti a mládež; UNIFITTEST (6 60); in-line skating; teaching programme; fitness training; sports training; children and youths; UNIFITTEST (6 60)