Molekulární fylogeneze podčeledí Spondylidinae a Lepturinae (Coleoptera: Cerambycidae)pomocí mitochondriální 16S rDNA - Sýkorová, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato práce používá cca. 510 bp mitochondriální 16S rDNA genu pro studium fylogeneze čeledi Cerambycidae(tesaříkovití), zejména podčeledí Spondylidinae a Lepturinae za použití metod Minimum Evolution, Maximum Likelihood a bayesiánské nanlýzy.
Molecular phylogeny of subfamilies Spondylidinae and Lepturinae (Coleoptera: Cerambycidae) based on mitochondrial 16S rDNA
Keywords: Cerambycidae; Spondylidinae; Lepturinae; molekulární fylogeneze; tesaříci; 16S r DNA; Cerambycidae; Spondylidinae; Lepturinae; longhorn beetles; molecular phylogeny; 16S r DNA