Informační strategie organizace - Kolář, David (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou informační strategie ve vybrané organizaci. Cílem je vysvětlit, co je informační strategie, kam patří a jakým způsobem je determinována. Součástí práce je případová studie v konkrétní organizaci.
Information strategy organization
Keywords: Globální strategie; informační strategie; informační management; SWOT analýza; informační systémy; analýza; Global strategy and information strategy; information management; SWOT analysis; information systems; analysis