Vázy pro řezané květiny - Kubů, Monika (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce je věnována tvorbě sady litých váz a to za využití sádrové formy. Hlavním tématem dekorace váz jsou roční období. Zabývá se problematikou historie keramiky se zaměřením na vázy a jejich využití v dnešním světě.
Vases for cut flowers
Keywords: Váza; keramika; sádrová forma; historie.; Vase; ceramic; plaster mould; history.