Analýza reprodukčních vlastností ovcí plemene Oxford Down ve vybraném chovu - Janovská, Daniela (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem práce je analýza úrovně reprodukčních ukazatelů vybraného chovu ovcí plemene Oxford Down. Ze zjištěných výsledků budou vyvozeny logické závěry a doporučení pro chovatelskou veřejnost.
Analysis of the reproductive properties Oxford Down sheep in particular Breed
Keywords: ovce; reprodukce; Oxford Down; sheep; reproduction; Oxford Down